Kremet trøffelpasta
Med SALMA, sopp og revet parmesan
4 personer / 30 minutter
Ingredienser
- 400 g SALMA loin 
- 400 g parpadelle pasta 
- 400 g aromasopp 
- 2 ss smør 
- 3 stk sjalottløk 
- 1 stk hvitløksfedd 
- 3 ss trøffelolje 
- 25 g revet parmesan 
- 1 dl hvitvin 
- 3 dl kremfløte 
- Karse eller gressløk 
- Sitron 
Slik gjør du
Kutt sopp og sjalottløk i skiver og fres sammen med smør i en stekepanne. Hell i hvitvin og la det koke inn til halvparten av væsken har fordampet. Ha i hvitløk, fløte trøffelolje og parmesan og kok sausen til den tykner.
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Kutt SALMA i biter eller skiver. Bland sammen pasta og sausen og topp med SALMA.
Dryss over litt finkuttet gressløk eller karse, og noen dråper sitron. Riv over litt ekstra parmesan.
Mat og oppskrift: Simen Vatne
I samarbeid med: SALMA
